printings

Termeni si conditii

S.C Xtel Com S.R.L.


Romania, Brasov, 60 Carpatilor str., MIP-XTL 156 ,AC 500096

 

Cititi cu atentie Termenii de Utilizare ai Printings.ro si ai celorlalte magazine proprietate a susnumitei firme. Termenii de Utilizare reglementeaza accesul si utilizarea site-urilor. Prin accesarea sau utilizarea magazinelor online sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de Utilizare si orice restrictii, sau norme care pot fi postate in legatura cu sectiuni specifice sau servicii ale magazinelor virtuale .

 

Printings.ro isi rezerva dreptul de a face modificari la acest site si la aceste Conditii de Utilizare, in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti acesti Termeni de Utilizare de fiecare data cand accesati acest site.

Beneficiarul va preda in scris, prin Comanda sa, toate informatiile necesare, materialele sau machetele grafice ce doreste a fi folosite, in timp util, inainte de data stabilita pentru acordul de forma finala al comenzii ( BE ) sau data de realizare stabilita de livrare. 


Nerespectarea termenului de predare sau furnizarea neconforma din punct de vedere tehnic sau gresita a informatiilor, materialelor sau machetei exonereaza de raspundere printings.ro in ceea ce priveste nerealizarea respectivei comenzi in termenele stabilite, chiar daca aceasta a fost achitata in prealabil. Daca este cazul, Beneficiarul va suporta costurile suplimentare generate de intarzieri.


Beneficiarul se obliga sa precizeze in scris, daca este necesar sau solicitat de printings.ro, acordul la forma finala a comenzii ( BE ), orice modificare ulterioara revenind exclusiv ( diferenta de costuri, timp ) in sarcina Beneficiarului. 


Orice diferend datorat neprecizarii corespunzatoare a BE este considerat a fi din culpa Beneficiarului si cade exclusiv in sarcina acestuia.

Textele si mesajele publicitare sunt difuzate sub unica responsabilitate a Beneficiarului si trebuie sa se conformeze legislatiei romane in vigoare. Orice informatie neconforma cu realitatea furnizata de catre Beneficiar si care ar conduce la lezarea oricaror interese ale tertilor este in sarcina Beneficiarului. De asemenea Beneficiarul raspunde pentru nerespectarea drepturilor de proprietate intelectuala a tertilor, daca este cazul, in ceeea ce priveste siglele, machetele, sloganurile folosite etc.


Este strict interzis sa retineti, distribuiti, publica, sau de a folosi orice parte a continutului sau copii dupa acesta, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare. 


Vi se acorda permisiunea de a accesa si utiliza acest site si continutul sau cu unicul scop de a pregati, a evalua si a lansa o comanda de produse sau servicii exclusiv prin intermediul Printings.ro . Nu sunt permise si autorizate alte scopuri, cum ar fi descarcarea, pastrarea, utilizarea, publicarea sau distribuirea unei parti din continut. Obtinerea de produse de la Printings.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de la Printings.ro .


Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-urilor nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. Printings.ro poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul Printings.ro .


Printings.ro va garanteaza in conformitate cu legile Romaniei in vigoare:

calitatea, termenul de valabilitate si garantie al produselor, certificate de provenienta, veridicitatea informatiilor din site etc.

 

Printings.ro este magazinul virtual al S.C. XTEL COM S.R.L.


Produsele expuse in magazinul virtual Printings.ro sunt cu titlul de prezentare. 


Ne rezervam dreptul de a schimba oferta de produse si pret fara o informare prealabila.

Multumim colaboratorilor nostrii pentru posibilitatea de a putea folsi/expune in totalitate sau partial produse pe care se regasesc brandurile lor.


Va multumim pentru accesare.

Va rugam consultati unul din consilierii printings.roPrintings.ro

 

Transport rapid in toata tara

Close

Transport Gratuit * 

pentru produsele a caror valoare depaseste 450 lei +tva.  Nu se apliza la produse aflate deja in promotie sau daca aveti deja un Voucher atasat facturii . 


Va multumim


IMG_4968.JPG IMG_4967.JPG keymaker.exe IMG_4966.JPG

Cele mai ieftine produse

Close

Sau cele mai calitative ?

Incercam sa-ti oferim un raport Calitate / Pret EXCELENT 

0721 10 10 20 

Totyl poate fi Personalizat

Close

Iti doresti un produs de serie ? Sau un produs personalizat ? 

Imprimam pe orice suport. Aproape pe orice Suport.

0721 10 10 20 

  • Tree 6
  • Tree 1
  • Tree 3
  • Tree 2
  • Tree 4
  • Tree 7

Anatomy of heart

Healthy Living Step No. 1: Take stock. Your first step toward healthy living is to get a handle on your health status right now. Here's your to-do list: Make appointments with your doctor and dentist. Catch up on your routine screening and immunizations, and take the opportunity to ask your doctor any questions you might have. Gauge your girth. Measure your height and weight to check your BMI, and measure your waist circumference to see if you're overweight and if your waistline is putting your health at risk. Assess your activity. How much physical activity do you get in a typical week? How intense is that activity? How much variety do you get in your activity, and how much do you enjoy it? The CDC recommends that adults get at least two and a half hours per week of moderate-intensity aerobic activity or one hour and 15 minutes per week of vigorous-intensity aerobic activity, plus muscle-strengthening activities at least two days per week. Keep a food diary. Write down everything you eat for a day -- and no fair skipping the items you're embarrassed about. "The idea is to write it down ... without judgment," says Kathianne Sellers Williams, MEd, RD, LD, a nutritionist, wellness coach, and personal trainer with Cafe Physique in Atlanta. "You can't change what you're not aware of or don't acknowledge."

ICED COFFEE

Product Name

250 More colors available
ICED COFFEE

Product Name

250 More colors available
ICED COFFEE

main title

subtitle

Cat ipsum dolor sit amet, savannah, mouser. Himalayan maine coon yet munchkin cornish rex, so jaguar. Mouser savannah for tomcat, leopard. Himalayan panther leopard norwegian forest jaguar or bombay. Cheetah british shorthair. Turkish angora tabby and singapura russian blue yet egyptian mau siamese. Devonshire rex. Himalayan birman, but tomcat so birman. Cougar malkin, so persian and british shorthair siberian. Sphynx tabby tom. Maine coon.

Product Name

250 More colors available
ICED COFFEE

main title

subtitle

Cat ipsum dolor sit amet, savannah, mouser. Himalayan maine coon yet munchkin cornish rex, so jaguar. Mouser savannah for tomcat, leopard. Himalayan panther leopard norwegian forest jaguar or bombay. Cheetah british shorthair. Turkish angora tabby and singapura russian blue yet egyptian mau siamese. Devonshire rex. Himalayan birman, but tomcat so birman. Cougar malkin, so persian and british shorthair siberian. Sphynx tabby tom. Maine coon.

This product was added to Wishlist
Leave a message

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter
close
Join our newsletter

Recieve off 25% off yor first order